Fotó: Origo.hu

Holnap kezdődik a Viasat3 legújabb realytije. Elsőre ne ássuk el teljesen, de az nagyon sok mindent elárul azért így előzetesen a várható színvonalról, hogy a főnyeremény egy kis pénzmagon felül nem más mint egy harmadrangú pletykalapban a címlapon való megjelenés.

 

Az már egészen biztos, hogy nem az eszükért fogjuk szeretni a holnap kezdődő műsor szereplőit. A lányok a kameráknak el is mondják a magukét, kezdve onnan, hogy miért is érdemes egy ilyen fantasztikus műsorban szerepelni. Van közöttük fitneszoktató, rúdtáncos, modell és művészettörténész is, bár nagy különbség ettől függetlenül nem nagyon van IQ téren közöttük.


A lányok kiválasztásánál nem a szépség volt az egyedüli szempont állítják a készítők, na de akkor mi? Mert a habtesteket és a bemutatkozó videókat látva, néhány kivételtől eltekintve elég nehéz felfedezni valami kiemelkedő képességet, amivel majd harcba szállnak a főnyereményért.  

 

A hivatalos megfogalmazás szerint műsorban azokat a címlapképes hölgyeket keresik, akik nemcsak szépségükkel, hanem intelligenciájukkal, tehetségükkel és személyes kisugárzásukkal is alkalmasak arra, hogy egy-egy lapot, terméket vagy műsort képviseljenek.

 

Lássuk hát a felhozatalt, tényleg mély volt a merítés, mert van közöttük valóban gyönyörű arcú lány (Amina), de olyan is, akit mint modellt legfeljebb egy lovas magazinban tudnánk elképzelni.  


A címlaplányok bemutatkoznak és sajnos megszólalnak